Minimessut

28.09.2017
Tapahtuma Minimessut

TAPAHTUMA: ERIHYVÄ Minimessut 
Aika: 28.9.2017 klo 9-16
Paikka: Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki

OHJELMA

ERIHYVÄ-hankkeen syksyn supertapahtuma Minimessut tarjoaa laajan kattauksen ajankohtaista tietoa erityisruokavalioista ja ravitsemuksesta. Aamupäivän seminaariosiossa nähdään Riku Suokkaan vauhdikas Tomaatteja! Tomaatteja – stand up –esitys ja kuullaan täyttä asiaa täsmähyvinvoinnista ja kasvisruokatutkimuksen tuloksista sekä faktatietoa allergioista, keliakiasta ja intoleransseista. Kauppias Matti Himberg K-Citymarket Jumbosta tarjoaa asiakkailleen ”Jokaiselle jotakin” ja Leila Fågelholm Fazer Food Serviceltä pohtii vastauksia kysymykseen ”Sitä saa mitä tilaa?”

Lounaan jälkeen avautuu Minimessunäyttely, johon on ilmoittautunut jo 14 näytteilleasettajaa. Näyttelyssä on esillä mm. gluteenittomia leipomotuotteita ja valmistusaineita, kasvistuotteita, härkäpapuvalmisteita, kauraa, marjatuotteita sekä erityistuotteiden palvelujen asiantuntijoita. Tietoiskuja on iltapäivällä 11 kappaletta – valitse sinua kiinnostava aihe!

Näytteilleasettajien luettelo

Minimessut on BtoB-tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton sekä Turun yliopiston Brahea –keskuksen kanssa Allergiatalolla Helsingissä. 

 

SEMINAARIN MATERIAALIT

Hanna Partanen, Nutrifilia, Täsmähyvinvointi ja erilaiset ruokavaliot – mistä on kysymys? 

Paula Hellemaa, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, Allergia, keliakia tai intoleranssi – kuluttaja valikoimien viidakossa 

Matti Himberg, K- Citymarket Jumbon kauppias, Jokaiselle jotakin! Erityisruokavaliotuotteet K-kauppiaan näkökulmasta

Leila Fogelholm, Fazer Food Services, Sitä saa mitä tilaa? Erityisruokavaliotuotteet Amica-ravintoloissa 

Emmi Penttilä, Foodwest Oy, Kasvisruokaa! Kasvisruokaa! -kasvisruokatutkimuksen tuloksia

 

TIETOISKUT:

Niki Alanko, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, ”Saattaa sisältää” - jääkö allergiselle enää mitään? Miten luopua ”saattaa sisältää”-merkinnöistä pakkauksissa

Marjo Jokinen, Keliakialiitto,  Tee turvallinen valinta! Gluteenittoman tuotteen ja palvelun merkit 

Jonna Nurminen, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys, Miten asiakkaat löytävät erityisruokavaliotuotteesi kaupasta? Tavoita kohderyhmää Erimenu- ja EriMeno-verkkopalveluiden avulla!

Päivi Töyli, Turun yliopisto, Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä-hanke, Eväitä lähituottajan, ammattikeittiön ja tukkutoimijan yhteistyöhön 

Mikko Luokkamäki, GS1-Finland, Golli - mahdollistaja tuottajien kaupan välisessä liiketoiminnassa

Marko Jäppinen, Suppilog Oy, Suppilog - kokonaisvaltainen kaupankäyntialusta erikoistuotteiden myyjäyrityksiltä kaikille ostajayrityksille 

Kimmo Remes, LähiPuoti Remes Oy, Lähiruokatukku jakelijana

Nina Andersson, Oy Rollfoods Ab, Gluteenittomilla tuotteilla helpotusta ammattikeittiöiden, kahviloiden ja ravintoloiden arkeen 

Annemari Hahto, Linseed Oy, Pellava gluteenittomissa ja muissa erikoistuotteissa  

Minna Anttonen, Helsingin Mylly Oy, Gluteenittomat suomalaiset puhdaskauratuotteet - suomalaista kauraa! 

Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy, Erityisosaamista ja palveluja tuotteiden kehittämiseen, kuluttajatestaukseen ja laadunvarmistukseen

Sonja Hakala, Verso Food Oy, Härkis sopii myös gluteenittomiin tuotteisiin 

 

SEMINAARIESITYSTEN VIDEOT:

 

Hanna Partanen, Nutrifilia, Täsmähyvinvointi ja erilaiset ruokavaliot – mistä on kysymys?

Paula Hellemaa, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, Allergia, keliakia tai intoleranssi – kuluttaja valikoimien viidakossa

Matti Himberg, K- Citymarket Jumbon kauppias, Jokaiselle jotakin! Erityisruokavaliotuotteet K-kauppiaan näkökulmasta

Leila Fogelholm, Fazer Food Services, Sitä saa mitä tilaa? Erityisruokavaliotuotteet Amica-ravintoloissa

Emmi Penttilä, Foodwest Oy, Kasvisruokaa! Kasvisruokaa! -kasvisruokatutkimuksen tuloksia


Kommentoi




Älä täytä tätä kenttää
Älä täytä tätä kenttää