Ruisleivästäkö gluteenitonta? Tutkimus, tuotekehitys ja analytiikka, Turku 10.5.2017

10.05.2017
Tapahtuma Ruisleivästäkö gluteenitonta? Tutkimus, tuotekehitys ja analytiikka, Turku 10.5.2017

Erikoistuotteiden valmistus ja myynti kasvavat kiihtyvällä vauhdilla. Gluteenittomia, laktoosittomia, lisäaineettomia sekä allergeenittomia ym. erityistuotteita kysytään yhä enemmän.  Näistä tuotteista on tullut osa hyvinvointitrendiä, joka näyttää tulleen jäädäkseen.  Kuitenkin monella kuluttajalla on valintojen takana todellinen sairaus ja diagnoosi, jolloin huolellisuus ja tuotteiden puhtaus on oleellisen tärkeää.

TAPAHTUMA: ERIHYVÄ Tutkimus, tuotekehitys ja analytiikka: Ruisleivästäkö gluteenitonta? 
Aika: 10.5.2017 klo 11.30
Paikka: Kokouskeskus Mauno, Tykistökatu 6, 20520 Turku

Tässä tilaisuudessa kerrotaan, mitä uutta tutkimustietoa on olemassa tuotekehitykseen ja teknologiaan liittyen. Miten uutta tieto-taitoa voisi soveltaa yhä monipuolisempien tuotteiden kehittämiseen? Onko gluteenin hajottaminen mahdollista niin että se ei enää aiheuttaisi keliakiaa? Uusista tutkimuksista ovat kertomassa Tuula Sontag-Strohm Helsingin yliopistosta ja Jukka-Pekka Suomela Turun yliopistosta.

Katso OHJELMA

SEMINAARIN MATERIAALIT JA ESITYKSET

Esitysmateriaalit, ppt-tiedostot:

Tuula Sontag-Strohm, Ruisleivästäkö gluteenitonta? Kaura ja härkäpapu, "uudet" superfoodit

Jukka-Pekka Suomela, Uutta tutkimustietoa kvinoasta, kaurasta ja lupiinista

Minna Anthoni, Erityisruokavaliot ja lainsäädäntö (ei videoituna)

Analytiikka-työpajat, tuote-esittelyt:

Anu Johansson, Net-Foodlab Oy

Timo Tumelius, Labema Oy

Maria Nyqvist, Mediq Oy

Leena Maanpää-Pohjonen, Eurofins Scientific Finland Oy

 Esitysmateriaalit, videot:

Tuula Sontag-Strohm, Ruisleivästäkö gluteenitonta? Kaura ja härkäpapu,

Jukka-Pekka Suomela, Uutta tutkimustietoa kvinoasta, kaurasta ja lupiinista

Anu Johansson, Net-Foodlab Oy

Maria Nyqvist, Mediq Oy

Leena Maanpää-Pohjonen, Eurofins Scientific Finland Oy


Kommentoi




Älä täytä tätä kenttää
Älä täytä tätä kenttää