Tervetuloa Erikoistumalla menestykseen! -teemalla järjestettävään elintarvikealan yritysten kehittämispäivään sekä ruokaketjun tulevaisuutta visioivaan työpajaan. Päivän aikana on myös mahdollisuus keskustella ELY-keskuksen ...
Lue tapahtumastaTervetuloa Erikoistumalla menestykseen! -teemalla järjestettävään elintarvikealan yritysten kehittämispäivään sekä ruokaketjun tulevaisuutta visioivaan työpajaan. Päivän aikana on myös mahdollisuus keskustella ELY-keskuksen ...
Lue tapahtumastaERIHYVÄ-hanke järjestI yhteistyössä englantilaisen HRA Food & Drink –organisaation kanssa fact finding –matkan Englantiin 29.1.-1.2.2018. HRA on markkinointiin ja markkinatutkimukseen ...
Lue tapahtumastaTAPAHTUMA: ERIHYVÄ Minimessut Aika: 28.9.2017 klo 9-16Paikka: Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki OHJELMA ERIHYVÄ-hankkeen syksyn supertapahtuma Minimessut tarjoaa ...
Lue tapahtumastaErikoistuotteiden valmistus ja myynti kasvavat kiihtyvällä vauhdilla. Gluteenittomia, laktoosittomia, lisäaineettomia sekä allergeenittomia ym. erityistuotteita kysytään yhä enemmän. Näistä tuotteista on ...
Lue tapahtumastaSuosittu ERIHYVÄ-tilaisuus ”Kuluttajan ymmärtäminen ja markkinointi” viedään nyt tiivistetyssä muodossa Kaakkois-Suomeen, Luumäelle. ERIHYVÄ-hanke ja ProAgria Etelä-Suomi järjestävät yhteistyössä tilaisuuden ”Erityisruokavaliot ...
Lue tapahtumastaErityisruokavaliot: Kuluttajan ymmärtäminen ja markkinointi Tilaisuuden esitysmateriaalit lisätty, katso esitykset/videot alta. Free from –trendit ovat yhä suositumpia niin Suomessa kuin ...
Lue tapahtumastaTilaisuuden esitysmateriaalit lisätty, katso esitykset/videot! Ovatko pakkausmerkintöjen säädökset hallussa? Osaatko laatia merkinnät virheettömästi ja oikein? Entä allergeenit – miten niiden ...
Lue tapahtumastaTilaisuuden esitysmateriaalit lisätty, katso esitykset/videot! Erityisruokavaliotuote käsitteenä on poistunut. Maa- ja metsätalousministeriön asetus erityisruokavaliovalmisteista (121/2010) on kumottu kesän aikana. ...
Lue tapahtumastaSuomen Leipuriliiton 116. vuosikokous ja kesäpäivät järjestettiin Oulussa 12.–14.8. ja olimme paikalla näytteilleasettajana. Foodwestin osastolla esiteltiin mm. gluteenittomia tuotteita ja ...
Lue tapahtumastaFree from -tuotteet ovat valloittamassa Eurooppaa. Unohda karppaus ja proteiinibuumi, nyt kaiken pitää olla laktoositonta, gluteenitonta, lisäaineetonta ja vegaania. Silloin ...
Lue tapahtumastaERIHYVÄ-Hankkeen toinen tilaisuus ”Gluteeniton leivonta” järjestettiin 30.3.2016 Seinäjoella, Koulutuskeskus Sedussa. Paikalla oli lähes 80 innokasta gluteenittomasta osaamisesta kiinnostunutta kuulijaa. Päivän ...
Lue tapahtumastaERIHYVÄ-hankkeen starttitilaisuus pidettiin Tampereella Hotelli Ilveksessä keskiviikkona 3.2.2016. Tilaisuus houkutteli paikalle suuren määrän aihepiiristä kiinnostuneita osallistujia. Iso kiitos kaikille mukana ...
Lue tapahtumasta