Erihyvä
Erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia

Tulevat tapahtumat

Erikoistumalla menestykseen – kehittämispäivä Oulussa

05.06.2018

Tervetuloa Erikoistumalla menestykseen! -teemalla järjestettävään elintarvikealan yritysten kehittämispäivään sekä ruokaketjun tulevaisuutta visioivaan työpajaan. Päivän aikana on myös mahdollisuus keskustella ELY-keskuksen ...

Lue tapahtumasta

Menneet tapahtumat

Erikoistumalla menestykseen – kehittämispäivä Oulussa

05.06.2018

Tervetuloa Erikoistumalla menestykseen! -teemalla järjestettävään elintarvikealan yritysten kehittämispäivään sekä ruokaketjun tulevaisuutta visioivaan työpajaan. Päivän aikana on myös mahdollisuus keskustella ELY-keskuksen ...

Lue tapahtumasta

Exploring the UK Free From Market - Opintomatka Lontooseen 29.1.-1.2.2018

29.01.2018

ERIHYVÄ-hanke järjestI yhteistyössä englantilaisen HRA Food & Drink –organisaation kanssa fact finding –matkan Englantiin  29.1.-1.2.2018. HRA on markkinointiin ja markkinatutkimukseen ...

Lue tapahtumasta

Minimessut

28.09.2017

TAPAHTUMA: ERIHYVÄ Minimessut Aika: 28.9.2017 klo 9-16Paikka: Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki OHJELMA ERIHYVÄ-hankkeen syksyn supertapahtuma Minimessut tarjoaa ...

Lue tapahtumasta

Ruisleivästäkö gluteenitonta? Tutkimus, tuotekehitys ja analytiikka, Turku 10.5.2017

10.05.2017

Erikoistuotteiden valmistus ja myynti kasvavat kiihtyvällä vauhdilla. Gluteenittomia, laktoosittomia, lisäaineettomia sekä allergeenittomia ym. erityistuotteita kysytään yhä enemmän.  Näistä tuotteista on ...

Lue tapahtumasta

Kuluttajan ymmärtäminen ja markkinointi, Luumäki 20.4.2017

20.04.2017

Suosittu ERIHYVÄ-tilaisuus ”Kuluttajan ymmärtäminen ja markkinointi” viedään nyt tiivistetyssä muodossa Kaakkois-Suomeen, Luumäelle.  ERIHYVÄ-hanke ja ProAgria Etelä-Suomi järjestävät yhteistyössä tilaisuuden ”Erityisruokavaliot ...

Lue tapahtumasta

Kuluttajan ymmärtäminen ja markkinointi

25.01.2017

Erityisruokavaliot: Kuluttajan ymmärtäminen ja markkinointi Tilaisuuden esitysmateriaalit lisätty, katso esitykset/videot alta. Free from –trendit ovat yhä suositumpia niin Suomessa kuin ...

Lue tapahtumasta

Tuotekehitys, lainsäädäntö ja tuoteturvallisuus seminaari Kuopiossa 8.11.

08.11.2016

Tilaisuuden esitysmateriaalit lisätty, katso esitykset/videot! Ovatko pakkausmerkintöjen säädökset hallussa? Osaatko laatia merkinnät virheettömästi ja oikein? Entä allergeenit – miten niiden ...

Lue tapahtumasta

LAINSÄÄDÄNTÖ JA TUOTETURVALLISUUS, ILTAPÄIVÄSEMINAARI TAMPEREELLA 6.10.

06.10.2016

Tilaisuuden esitysmateriaalit lisätty, katso esitykset/videot!   Erityisruokavaliotuote käsitteenä on poistunut. Maa- ja metsätalousministeriön asetus erityisruokavaliovalmisteista (121/2010) on kumottu kesän aikana. ...

Lue tapahtumasta

TERVEISET LEIPURIPÄIVILTÄ!

12.08.2016

Suomen Leipuriliiton 116. vuosikokous ja kesäpäivät järjestettiin Oulussa 12.–14.8. ja olimme paikalla näytteilleasettajana. Foodwestin osastolla esiteltiin mm. gluteenittomia tuotteita ja ...

Lue tapahtumasta

FREE FROM -TUOTTEET VOIMAKKAASSA KASVUSSA – TERVEISET AMSTERDAMISTA!

09.06.2016

Free from -tuotteet ovat valloittamassa Eurooppaa. Unohda karppaus ja proteiinibuumi, nyt kaiken pitää olla laktoositonta, gluteenitonta, lisäaineetonta ja vegaania. Silloin ...

Lue tapahtumasta

OSAAMISTA GLUTEENITTOMAAN LEIVONTAAN

30.03.2016

ERIHYVÄ-Hankkeen toinen tilaisuus ”Gluteeniton leivonta” järjestettiin 30.3.2016 Seinäjoella, Koulutuskeskus Sedussa. Paikalla oli lähes 80 innokasta gluteenittomasta osaamisesta kiinnostunutta kuulijaa. Päivän ...

Lue tapahtumasta

ERIHYVÄ-HANKKEELLE ERINOMAINEN LÄHTÖLAUKAUS!

03.02.2016

ERIHYVÄ-hankkeen starttitilaisuus pidettiin Tampereella Hotelli Ilveksessä keskiviikkona 3.2.2016. Tilaisuus houkutteli paikalle suuren määrän aihepiiristä kiinnostuneita osallistujia. Iso kiitos kaikille mukana ...

Lue tapahtumasta
Älä täytä tätä kenttää