Tervetuloa Erikoistumalla menestykseen! -teemalla järjestettävään elintarvikealan yritysten kehittämispäivään sekä ruokaketjun ...
ERIHYVÄ-hanke järjestI yhteistyössä englantilaisen HRA Food & Drink –organisaation kanssa ...
TAPAHTUMA: ERIHYVÄ Minimessut Aika: 28.9.2017 klo 9-16Paikka: Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki OHJELMA ERIHYVÄ-hankkeen syksyn supertapahtuma Minimessut tarjoaa ...
Erikoistuotteiden valmistus ja myynti kasvavat kiihtyvällä vauhdilla. Gluteenittomia, laktoosittomia, lisäaineettomia ...
Suosittu ERIHYVÄ-tilaisuus ”Kuluttajan ymmärtäminen ja markkinointi” viedään nyt tiivistetyssä muodossa ...
Erityisruokavaliot: Kuluttajan ymmärtäminen ja markkinointi Tilaisuuden esitysmateriaalit lisätty, katso esitykset/videot alta. Free from –trendit ovat ...
Tilaisuuden esitysmateriaalit lisätty, katso esitykset/videot! Ovatko pakkausmerkintöjen säädökset hallussa? Osaatko ...
Tilaisuuden esitysmateriaalit lisätty, katso esitykset/videot! Erityisruokavaliotuote käsitteenä on poistunut. ...
Suomen Leipuriliiton 116. vuosikokous ja kesäpäivät järjestettiin Oulussa 12.–14.8. ja olimme paikalla näytteilleasettajana. Foodwestin osastolla esiteltiin mm. gluteenittomia tuotteita ja ...
Free from -tuotteet ovat valloittamassa Eurooppaa. Unohda karppaus ja proteiinibuumi, ...
ERIHYVÄ-Hankkeen toinen tilaisuus ”Gluteeniton leivonta” järjestettiin 30.3.2016 Seinäjoella, Koulutuskeskus Sedussa. Paikalla oli lähes 80 innokasta ...
ERIHYVÄ-hankkeen starttitilaisuus pidettiin Tampereella Hotelli Ilveksessä keskiviikkona 3.2.2016. Tilaisuus houkutteli paikalle suuren määrän aihepiiristä kiinnostuneita ...
Erityisruokavalioihin liittyvää osaamista varten perustettu ERIHYVÄ hanke on suunnattu kaikille alan toimijoille, kuten yrityksille ja alkutuotannon edustajille, kaupalle ja suurkeittiösektorille sekä koulutus-, kehitys- ja tutkimusorganisaatioille. Yhteistyökumppaneina toimivat mm. Allergia- ja astmaliitto ja Keliakialiitto.
LATAA TULOSTETTAVA KALENTERI (PDF)
Huhti-toukokuu 2017
20.4. 2017 Kaakkois-Suomi, Luumäki, yhteistyössä ProAgria Etelä-Suomen kanssa: Erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia
10.5.2017, Turku: Erityisruokavaliot, tutkimus, tuotekehitys ja analytiikka
Uusinta tutkimustietoa ja sen soveltamista tuotekehitykseen. Näytteenotto ja analytiikka
Yhteistyö:Finnish Food Innovations –ohjelma / Fennopromo
Fact finding –matka Espanjaan Barcelonaan 6. – 9.6.2017 ja vierailu Free from -messuilla.
1) vierailemme Free from –messuilla
2) tapaamme Matchmaking- tilaisuudessa btob-asiakkaita
3) kierrämme vähittäismyymälöissä
Innovaatiotyöpajat Helsingissä:
INTRO-työpaja 23.5.; valmistaudutaan Barcelonan matkalle
IDEAFLOW-työpaja 19.6.; puretaan Barcelonan matkan tulokset ja ideoidaan uusia vientituotteita matkalla tehtyjen havaintojen pohjalta yhdessä asiantuntijatiimin kanssa
INNOVATIONS GO!-työpaja 15.8.; kehitetään tuotekehitysbriiffejä parhaista esille tulleista ideoista yhdessä asiantuntijoiden kanssa.
Lisätietoja: Eeva-Liisa Lilja, puh:+ 358 40 833 7727, eeva-liisa.lilja@fennopromo.fi
Syksy 2017
6.9.2017 Suomalainen Leipäkori: Erityisruokavaliot leipomotuotteissa
28.9.2017: Minimessut, Helsinki
Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton, yritysten, kaupan, yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa. Ohjelmassa aloitusseminaari, näyttely kaikille elintarviketoimijoille sekä tietoiskuja. Kyseessä on BtoB –tapahtuma, jossa yritykset voivat esitellä tuotteitaan ja palvelujaan toisilleen, kaupalle ja horeca-sektorille. Tilaisuuteen pyritään myös selvittämään jakelumahdollisuuksia erityisruokavaliotuotteille vähittäiskaupan, suurkeittiöiden, suoramyynnin, verkkokaupan ja muiden myynti- ja markkinointikanavien kautta.
Syksy 2017: Maakuntatilaisuus esim. Oulussa
Syksy 2017: Isoon-Britanniaan / ei vahvistettu (marraskuu? tai jatkoajalla tammikuu 2018)