TERVEISET LEIPURIPÄIVILTÄ!

12.08.2016
Tapahtuma TERVEISET LEIPURIPÄIVILTÄ!

Suomen Leipuriliiton 116. vuosikokous ja kesäpäivät järjestettiin Oulussa 12.–14.8. ja olimme paikalla näytteilleasettajana.

Foodwestin osastolla esiteltiin mm. gluteenittomia tuotteita ja uudentyyppisiä arktisista raaka-aineista valmistettuja välipalapatukoita, joiden tuotekehityksen Foodwest on tehnyt tai ollut siinä osallisena. Ajankohtaista monelle leipomolle on elintarviketurvallisuusjärjestelmän rakentaminen, jossa Foodwest voi toimia asiantuntijana ja lisäresurssina

Jaoimme tietoa myös Erihyvä – erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia – hankkeesta. Tiedotustyyppinen hanke kestää vuoden 2017 loppuun ja on kaikille avoin. Tilaisuudet ja materiaalit ovat maksuttomia tai omakustanteisia. Hankkeessa on seuraavaksi tulossa 6.10. tuoteturvallisuustilaisuus Tampereella.

Foodwestin osastolta sai mukaansa Foodwestin oman tuotannon Early bird -smoothieita. Voimme kehittää asiakkaillemme PL-tuotteiden tapaan vastaavan kaltaisia, maistuvia tuotteita yrityksen toivomilla mauilla ja omalla logolla.

Kiitos Leipuriliitolle hyvin järjestetyistä päivistä hienoine tilaisuuksineen!


Juuli Seppälä

Juulin vahva kokemus elintarvikealan markkinatutkimuksista yli 10 vuoden ajalta tuo kuluttajien ymmärtämiseen ja asiakkaiden tutkimustarpeiden selvittämiseen merkittävää hyötyä. Juulin ehdottomana tavoitteena on, että tuotettu tieto edistää konkreettisesti asiakkaiden liiketoimintaa.
Blogikirjoittaja Juuli Seppälä

Kommentoi
Älä täytä tätä kenttää
Älä täytä tätä kenttää