TAPAHTUMA: ERIHYVÄ Minimessut
Aika: 28.9.2017 klo 9-16
Paikka: Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki
ERIHYVÄ-hankkeen syksyn supertapahtuma Minimessut tarjoaa laajan kattauksen ajankohtaista tietoa erityisruokavalioista ja ravitsemuksesta. Aamupäivän seminaariosiossa nähdään Riku Suokkaan vauhdikas Tomaatteja! Tomaatteja – stand up –esitys ja kuullaan täyttä asiaa täsmähyvinvoinnista ja kasvisruokatutkimuksen tuloksista sekä faktatietoa allergioista, keliakiasta ja intoleransseista. Kauppias Matti Himberg K-Citymarket Jumbosta tarjoaa asiakkailleen ”Jokaiselle jotakin” ja Leila Fågelholm Fazer Food Serviceltä pohtii vastauksia kysymykseen ”Sitä saa mitä tilaa?”
Lounaan jälkeen avautuu Minimessunäyttely, johon on ilmoittautunut jo 14 näytteilleasettajaa. Näyttelyssä on esillä mm. gluteenittomia leipomotuotteita ja valmistusaineita, kasvistuotteita, härkäpapuvalmisteita, kauraa, marjatuotteita sekä erityistuotteiden palvelujen asiantuntijoita. Tietoiskuja on iltapäivällä 11 kappaletta – valitse sinua kiinnostava aihe!
Minimessut on BtoB-tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton sekä Turun yliopiston Brahea –keskuksen kanssa Allergiatalolla Helsingissä.
Hanna Partanen, Nutrifilia, Täsmähyvinvointi ja erilaiset ruokavaliot – mistä on kysymys?
Emmi Penttilä, Foodwest Oy, Kasvisruokaa! Kasvisruokaa! -kasvisruokatutkimuksen tuloksia
TIETOISKUT:
Marjo Jokinen, Keliakialiitto, Tee turvallinen valinta! Gluteenittoman tuotteen ja palvelun merkit
Mikko Luokkamäki, GS1-Finland, Golli - mahdollistaja tuottajien kaupan välisessä liiketoiminnassa
Kimmo Remes, LähiPuoti Remes Oy, Lähiruokatukku jakelijana
Annemari Hahto, Linseed Oy, Pellava gluteenittomissa ja muissa erikoistuotteissa
Sonja Hakala, Verso Food Oy, Härkis sopii myös gluteenittomiin tuotteisiin