Erityisruokavaliot: Kuluttajan ymmärtäminen ja markkinointi
Tilaisuuden esitysmateriaalit lisätty, katso esitykset/videot alta.
Free from –trendit ovat yhä suositumpia niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, kasvis – jokaiselle ruokavaliolle on omat kannattajansa ja erikoistuotteiden markkinat ovat voimakkaassa kasvussa. Mitkä ovat alan trendit ja markkinat Suomessa ja muualla? Minkälaisia ovat erityisruokavaliota noudattavat kuluttajat? Miten heille suunnatut tuotteet tulisi markkinoida ja brändätä? Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisista teemoista!
TAPAHTUMA: ERIHYVÄ Erityisruokavaliot: Kuluttajan ymmärtäminen ja markkinointi Aika: 25.1.2017, klo 11.30-16 Paikka: Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Tikkurila