Erihyvä
Erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia

Tapahtumat

ERIHYVÄ-HANKE

Erityisruokavalioihin liittyvää osaamista varten perustettu ERIHYVÄ hanke on suunnattu kaikille alan toimijoille, kuten yrityksille ja alkutuotannon edustajille, kaupalle ja suurkeittiösektorille sekä koulutus-, kehitys- ja tutkimusorganisaatioille. Yhteistyökumppaneina toimivat mm. Allergia- ja astmaliitto ja Keliakialiitto.

HANKKEEN TOIMINTAKALENTERI

2017

LATAA TULOSTETTAVA KALENTERI (PDF)

 

Huhti-toukokuu 2017

20.4. 2017 Kaakkois-Suomi, Luumäki, yhteistyössä ProAgria Etelä-Suomen kanssa: Erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia

10.5.2017, Turku: Erityisruokavaliot, tutkimus, tuotekehitys ja analytiikka
Uusinta tutkimustietoa ja sen soveltamista tuotekehitykseen. Näytteenotto ja analytiikka

Yhteistyö:Finnish Food Innovations –ohjelma / Fennopromo
Fact finding –matka Espanjaan Barcelonaan 6. – 9.6.2017 ja vierailu Free from -messuilla.
1) vierailemme Free from –messuilla
2) tapaamme Matchmaking- tilaisuudessa btob-asiakkaita
3) kierrämme vähittäismyymälöissä

Innovaatiotyöpajat Helsingissä:
INTRO-työpaja 23.5.; valmistaudutaan Barcelonan matkalle
IDEAFLOW-työpaja 19.6.; puretaan Barcelonan matkan tulokset ja ideoidaan uusia vientituotteita matkalla tehtyjen havaintojen pohjalta yhdessä asiantuntijatiimin kanssa
INNOVATIONS GO!-työpaja 15.8.; kehitetään tuotekehitysbriiffejä parhaista esille tulleista ideoista yhdessä asiantuntijoiden kanssa.
Lisätietoja: Eeva-Liisa Lilja, puh:+ 358 40 833 7727, eeva-liisa.lilja@fennopromo.fi

Syksy 2017

6.9.2017 Suomalainen Leipäkori: Erityisruokavaliot leipomotuotteissa

28.9.2017: Minimessut, Helsinki
Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton, yritysten, kaupan, yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa. Ohjelmassa aloitusseminaari, näyttely kaikille elintarviketoimijoille sekä tietoiskuja. Kyseessä on BtoB –tapahtuma, jossa yritykset voivat esitellä tuotteitaan ja palvelujaan toisilleen,  kaupalle ja horeca-sektorille. Tilaisuuteen pyritään myös selvittämään jakelumahdollisuuksia erityisruokavaliotuotteille vähittäiskaupan, suurkeittiöiden, suoramyynnin, verkkokaupan ja muiden myynti- ja markkinointikanavien kautta.

Syksy 2017: Maakuntatilaisuus esim. Oulussa

Syksy 2017: Isoon-Britanniaan / ei vahvistettu (marraskuu? tai jatkoajalla tammikuu 2018) 

Älä täytä tätä kenttää